Всеки випуск има своите разпознаваеми лица, а всяка година TrafficNews показва част от

...
Всеки випуск има своите разпознаваеми лица, а всяка година TrafficNews показва част от
Коментари Харесай

Сезонът на баловете е тук! Ето кои са популярните лица на випуск 2024 година

Всеки випуск има своите разпознаваеми лица, а всяка година  TrafficNews  показва част от най-очакваните зрелостници в Пловдив. Тъй като остават броени дни до едно от най-очакваните събития в живота на всеки възпитаник, а точно абитуриенския бал, взехме решение да ви представим надарените и известни лица на випуска.
Прочетете още
Дните от 22 до 26 май се трансформират в зрелищни събития и събират погледите по улиците в Пловдив. Абитуриентите дефилират пред огромните хотели, а първокласни коли натискат клаксоните и озвучават целия град.

Част от зрелостниците, които ще представим са младежи от елитни гимназии под тепетата. Младежите са станали известни с достижения в разнообразни сфери. Някои от тях са добили известност поради гениите си, а други са наследници на известни семейства.

Кристиана Дойчевска



В бална рокля ще забележим красивата Кристиана Дойчевска, която приключва Хуманитарната гимназия в Пловдив. 



Кристиана е щерка на притежател на компания транспортьор към градския превоз в Пловдив. Има връзка с пловдивски футболист и след завършването си счита да продължи образованието си.

Мартин Тошев



Тази година приключва и Мартин Тошев, ученик на Частно приблизително бизнес учебно заведение " Талантите ".



Мартин е наследник на Георги Тошев, притежател на известно казино в Пловдив. Любител е на първокласните коли и почивки на екзотични места зад граница.

Лилия - Сапфира Маринова

Дъщерята на водещата Неделя Щонова също приключва тази година. Лилия- Сапфира Маринова е учила е в Английската гимназия в Пловдив, само че от предходната година е траяла образованието си в лицей в Англия.



Мария-Габриел Миличевич

Абитуриентски бал този месец ще чества и волейболикстката на „ Марица ” Мария- Габриел Миличевич. Мария-Габриел е от волейболна фамилия, като нейната баба – Цеца Тенева е легенда на „ Марица ” и изобретател на доста волейболни гении в Пловдив. Майка и е Радосвета Тенева -една от най-успешните волейболистки на Пловдив в последните години. Миличевич е многократна шампионка и притежател на Купата с Марица.



Виктория Василева



Четирикратната шампионка по гимнастика Виктория Василева също ще облече абитуриентска рокля тази година. Тя е и носителка на купата " Мис Велинград " 2023.



Мария Дичева

Красивата Мария Дичева, приключва Търговската гимназия. Мария харесва стилните изяви, като взе присъединяване и в състезанието „ Мис Пловдив ”. Насочила се е да учи в УАСГ в София. Семейството й има ресторант в Асеновград.



Кристиан Христосков

Синът на притежател на компания Каскада ООД, Кристиян Христосков приключва Английската гимназия. Той ще продължи образованието си Италия.



Пламена Чакърова

Състезателка на Ботев по лека атлетика Пламена Чакърова приключва Спортното учебно заведение „ Васил Левски ” тази година.



Бронзовата медалистка в скока на дължина от Европейското състезание по лека атлетика за юноши и девойки до 18 години в Йерусалим беше определена за №1 на спортно учебно заведение в Пловдив за 2022 година Нейн треньор е Ива Пранджева.

Виктория Коева

Абитуриентка е Виктория Коева, която е многократна шампионка и притежател на Купата с Марица.



Тя също приключва Спортното учебно заведение „ Васил Левски ”.



Мирела  



Едно от най-новите попълнения на музикалния лейбъл на Галин - Мирела също е абитуриентка. 



Димитър Атанасов

Димитър Атанасов приключва Английската гимназия. Баща му е притежател на компанията N3, като най-вероятно ще продължи образованието си в чужбина.



Дебора Михайлова 

Абитуриентски бал тази година има и момичето, което беше обезобразено от своя другар Георги в Стара Загора. Дебора Михайлова съобщи още през предходната година, че фантазията и е косата и да порасне и белезите да избледнеят, с цел да може да се усеща като обикновено момиче в един от най-важните мигове в живота си- абитуриентския бал. Споделя, че година след ужасната преживелица, се усеща уверена в себе си и ще продължи образованието си. 



Вижте и кои са спортистите на Пловдив, които приключват тази година:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР